RE: siltaa griida
kaut ko taks tagad reklame pa televizoru, cenas likas ok!
Kas vainas tiem ko razho DEVI un tirgo katraa buuvprechu veikalaa? Man domaat vinjiem ir tieshi tev nepiecieshamie izmeeri, a regulatorus gan jau var dabuut kaadus vajag.
Kovacs
Regulatoru iesaku njemt programmeejamu, kuram var katrai nedeeljas dienai iestaadiit kad sildiit un kad nesildiit un uzstaadiit temperatuuru veelamo. Maksaa, protams, nemaz, bet nu komforts. . . Pa nakti un dienu silda minimaali, no riita un vakaraa taa kaa vajaga silta griida jau atnaakot maajas, nevis tad kad atnaac, iesleedz un tikai peec kada laika sasilst.
Ineta
Re: siltaa griida
Neprogrammeejamais maksaa 2x ls, programmeejamais 5x. Es arii nenozjeeloju, ka ljaavos no paardeveeja pierunaaties njemt programmeejamo - naktii un dienas viduu taupaas elektriiba, savukaart riitos un vakaros kaajinjaam silti. : )
Vineta
Letais varianc!
Njemam leetaako reguleetaaju kas regulee tikai temperatuuru un to saliekam virknee ar taimerrozeti kurai var iestaadiit iesleegshanaas un izsleegshanaas laikus visas nedeljas garumaa un kas maksaa ~5Ls noperkams jebkuraa buuvnieciibas/elektriibas veikalaa.
Ja uzsvars ir uz leetumu tad taa var darit.
Ja uzsvars uz smukumu dziivokliii tad sho abu agregaatu savietoshana dizainiski smuki maksaas tikpat cik programmeejamais regulaatoors.
Augstak mineetajaa izpildiijumaa buus iespeejami tikai iesleegts un izleegts griidas apsildiijums pie iestadiitas temperatuuras.
Taimerrozete sako bigtime.
1kaart, kaa tas isskatiisies, ka tur taada kaste vislaik rozetee dziivos, otrkaart, vinjai visi laiki izzuud tikko kaa pazuud elektriiba;
Treshkaart, tur neviens pat nau meeginaajis neko dariit lai vinja kautcik preciizi straadaatu - paaris nedeelju laikaa vinjas "diennakts stunda" aizpeld taa ka maz neliekas.
Taa ka labaak jau nu tad vienreiz investeet risinaajumaa kas shim te pasaakumam paredzeets.
Irjau protams digitaalaas "taimerrozetes" - bet taas nesanaaks leetaakas par normaalo regulatoru
--
KPL
A es tieshi par digitaalo taimerrozeti arii runaaju!
Taas tagad maksaa ap 5Ls parastaas nedaudz leetaak. Un straavu taas tur liidz 16A.
Un taas iet gana preciizi un bez elektriibas taam pulkstenis neresetojas ljoti ilgu laiku.
Es taadu iepirku jau pasen gan pa ~8Ls un pulkstenis divgadu laikaa nav bijis jaakorigjee.
Protams ja to atstaaj rozetee tad neizskataas smuki bet ja pasleepj sienaa vai skapiitii tad izskatu tas nemaz nebojaa.
Tapat jau to silto griidu katru dienu nepaarprogrammeesi.
Protams labaaks risinaajums ir orginaalais devi pa ~50Ls.