sveiki
sakar'a ar melno griestu (izded'zi) izn'icin'a'sanu ir nepiecie'sami k'adi 30 cukura maisi, kur visu to dra'n'ki salikt un p'ectam uz konteineru nest.
k'adam ir?
kur var dab'ut?
paldies.
hardijs
6541200
sveiki
sakar'a ar melno griestu (izded'zi) izn'icin'a'sanu ir nepiecie'sami k'adi 30 cukura maisi, kur visu to dra'n'ki salikt un p'ectam uz konteineru nest.
k'adam ir?
kur var dab'ut?
paldies.
hardijs
6541200
RE: vajag cukura maisus [remontam]
Sveiki!
Kaadreiz Laachu maizniicaa vareeja iepirkt pa 6 sant. gabalaa
Esmu arii Aagenskalna tirguu redzeejis izkarinaatus taadus maisus ar cenjnjiku 10 sant. gabalaa
Jans
Re: vajag cukura maisus [remontam]
Sveiks,
Pie centraaltirgus ieejas no maskavas ielas puses arii tirgoja. . . . . ar tramvaju garaam braucot maniiju ka ir, cenu nemaniiju.
Pieljauju domu ka der aii miltu un citi maisi galvenais lai saturiigi
--------
Rukicc
Uz personiigaas aadas (muguras aada domaata: ) paarbaudiits, un secinaats ka eertaak stiept ar spainjiem/kasteem. Maisaa anyway neko baisi daudz nevar salikt, jo veel vajag speet vinju pacelt, un pietiekami materiaala aiz kaa panjemt.
Man gan taas bij betona drumslas, no taa ko padomju celtnieki lepni sauca par griidu.
--
KPL
Iz pieredzes - maisaa tomeer ir vieglaak nest uz muguras, savukaart banaanu kastees ar ieklaatu apakshu vieglaak celt un arii izgaazt (tikai piekraujot vajag skatiities lai neaizkrauj pirkstu ieveershanas caurumus) un neput arii tik ljoti kaa kraameejoties ar maisiem.
M.
nez, es neesaaju vai nu divos javas spainjos, vai arii lielaa javas kastee - spainji viseertaakie: )
Tulinj buus jaaneesaa akal: )
KPL
RE: vajag cukura maisus [remontam]
Uz muguras cilveeks zaprosto var panest divus savus svarus, rokaas gan to speej pastiept retais : -)
Tur gan veel uzdabut to maisu muguraa, bet tas ar ir risinaami
Jans
Re[2]: vajag cukura maisus [remontam]
nu, ja jau cilveeks meklee kaadus 20-30, tadjau metiis aaraa visticamaak: )) puteeshan pie kaajas, un izdezhi (IMHO) NAV iipashi smagi. var arii pilnaakus pakraameet. . .
taakaa es balsotu tomeer pa maisiem.
rowers, ir neesaajis kaljkju un apmetumu drumslas. . . maisos pa
20kg apm.
(team: iespamosim drusku nakc viduu: ))
tie izded'zi j'anes no 4 sta'va.
un maisi 'ar'a tiks mesti kad viss tiks iznests.
sakar'a ka j'apas'uta konteiners, tad 1. dien'a visu izdemol'es un sakraus pilnus 30 maisus, tad n'akam'a dien'a ruz'is lej'a. . . lai process 'atr'ak risin'as.
un ar spai'niem - kur tad tos lai dabon? cik maks'a?
un vai tie nav j''aizmet p'ec 's'im izdar'ib'am?
k'adam ir pieredze ar 's'adu darbu uztic'e'sanu citiem par samaksu? cik maks'a?
h.
Ir pieredze. Atkritumi kaadu divu-triis konteineru apjomaa no 5taa staava. Procesa gaitaa palika skaidrs ka nafig to dariit pashiem un tika sarunaats ar diviem izpaliigiem no celtnieku brigaades. Tema sarunai - luuk nokrauti apmetuma un skaidbetona pilni maisi un banaanu kastes, veco logu atliekas, rigjipsis uc.
draza, lejaa no riita buus tuksh konteineris, vakaraa tiek aizvests pilns, ja kas nobirst trepees un ap konteineru, beigaas tas jaasavaac. Jaapabriidina, kaa nepaspeej laikaa, no naudinjas nost konteinera iire par veelvienu dienu. Maksaa peec darba izpildes. Cena - nu kaa vienojaas.
M.
Tie spainji visos buuvmateriaalu veikalos tirgojas, laikam kaukur ap 2Ls maksaa, par 10-12-16L spainjiem, ir arii veel lielaaki laikam. Taadi melli/bruuni, no miikstas plastmasas. Jaaizmet nau, vinji tam ir domaati un ir nenormaali izturiigi - nepliist, bet lokaas.
Ljoti eerta lieta - vinjos var exelenti jaukt visa veida javas/liimes, un peectam jamos eerti var iztiiriit, taaka vismaz kaads paariitis noteikti noderees.
Bet nu man bij cita situaacija - lauzts tika pamazaam, un peectam pa vakariem nests uz parastajiem konteineriem, jo nebij tik daudz lai atmaksaatos lielo konteineru njemt. Ja visu grasaas izstiept uzreiz, tad varbuut taa neder.
Fakts ka lauzt griidas/sienas, un blakusistabaa meeginaat dziivot - tas ir ljooooti pretiigi: )
--
KPL
mani interes'etu k'ada t'a cena bija?
vienk'ar'si nezinu uz k'adu ciparu vienoties.
varb'ut ir kautk'ads kontaktinfo tai brig'adei?
paldies
hardijs