Mikroviljnju kraasns

Gribu iepirkt krutu subj. ar griliem ut. t. kaa vieniigo cepjamo objektu: )

Kaadas fiichas vajadzeetu skatiities, pats pagaidaam gribu konvekciju un grilu: ) Kaadaam jaudaam vajadzeetu buut lai vareetu uzcept kaadu cuukas stilbu pa laikam: )?

Pagaidaam metu aci uz shaadu modeli - LG MC-8083 MLR, tjip shitaadu

www.220.lv/product1998.html : ) Un kas ir kvarca grils?

And

Re: Mikroviljnju kraasns

Vispaar arii mani lietotaaju infa par mikroviljnju kraasniim inceetu, bet ne tik krutaa liimenii; )

Ja pareizi saprotu, tad bez grila taa tarataika der tikai vakardienas kotleshu atsildiishanai, bet ar grilu jau speej daudz maz sakariigi pildiit arii kraasns funkcijas? A kaada jeega ir no taas konvekcijas? Un uz cik lielu jaudu jaaskataas?

Tnx,

2G

Man liekas ka taa ko Tu esi apskatiijies ir paaraak maza ja Tu to lietosi kaa vieniigo cepes'kraasni.

Jaanis

Turkaukas tai aprakstaa neklapee!

Grila jauda 1250w piesleeguma jauda 900w

No kurienes rodas 350w lai grils straadaatu uz pilnu jaudu?

Ielikt tur varees tikai maz cucinj.

Manis teikto var nenjemt vera jo "mikrovilneni nelietoju bet man ir par to savs viedoklis"

mmjjaaa, latvijaa ir stipri paarmaksaats par to verkji. . .

www.tehtorg.ru/vcd-396-1-7808/...

Muusu naudinjaas ~185 Ls tur

And

P. s. Sheit arii pareizie raadiitaaji. . . .

Es ar savulaik uz liidziigu skatiijos, beigaas panjeemu divus aparaatus - visleetaako mikrovilnju kraasni - zupas uzsildiishanai (ciitiigi tiek lietota, sevishki no beernu puses) un cepeshkraasni (bez pribambasiem, bet tas jau cits staasts). Toreiz bija taa, ka NEviens nevareeja pateikt ko labu par cepshanu mv kraasnii - ne veikalos, ne sheit listee. T. sk. , piiraagi nesanaakot labi. : )

Vineta

RE: Mikroviljnju kraasns

Oppaa! ! 250 LVL! ! ! . . Tad jau man ar maneejo "no name" ir stipri paveicies. . Pirku pasen (approx 3 gadus atpakalj), par kaadiem 3X latiem. . i grillee, i vakardienas kotletes silda, i pulxteni raada : )))))

Jaunākais forumā