Apkures mezgls

Sv.

Kaads zin paplasshinaatu info par apkuri daudzdzivoklju maajaas?

Situaacija taada - pa trubaam naak kautkaada skanja. Santehnikjis saka kautko par spiedienu, ka neko nevar dariit, bet nu man aizdomas, ka d**sh, jo ir pietiekamaa daudzumaa buuts dziivokljos, kur apkure ir, bet baigaa skaneeshana nav noveerota. Veel izskataas, ka shis santehnikjis vai nu nemaak, vai negrib.

Liidz ar to Q - kur vareetu but probleema? Taas trubas kautkaa pareizi jaanopako, vai kas?

Ak jaa, apkures mezgls esmot vecs, kaads zin, cik tagad maksaa nomainiit uz labu?

sp, bazareejis shoriit par teemu ar seetnieci

1 2 >

Re: Apkures mezgls

siltummezgls maksaa 2-3K Ls.

ar visu automaatiku, tipa siltuma reguleeshai.

ja gribi varu aizsuutiit kaadu bildi, saliidzinaashanai kaads ir tev un kaadi ir vispaar

a/

Atsuuti please: )

Vai jauna siltummezgla uzlikshana atrisina probleemu ar "skaneeshanu" trubaas?

sp, uzzinaajis, ka izraadaas liela dalja maajas iedziivotaaju labpraat mainiitu apsaimniekotaaju: )

Haa haa.

Kameer ir jaapapljaapaa, visi daudzko gribeetu mainiit, tikai neviens negribees neko shai sakaraa dariit, un veeljovairaak, neviens negribees maksaat kaut santiimu vairaak, lai arii tur sasoliitu apzeltiitas kaapnju margas un ideaalu tiiriibu un kaartiibu.

Tur ir vajadziigs kaads varens organizators ar lielu daudzumu briiva laika, kas, kaa zinaams, vienaa cilveekaa apvienojas ljoti reti.

KPL, pieciesh kurzemes namu apsaimniekotaaju, jo nav organizators.

Nu daljeeji tev ir taisniiba. Ne velti jau 2 gadi jamie tik taisaas ko mainiit, bet njefiga. Dabiigi, ka es ar nehavoju laiku taada pasaakuma organizeeshanai : ))) No citas puses. . . man kautkas kautkad chuksteeja, ka esmot kautkaads manuaalis vai kas nu tur, vopshem - graamata, kuraa pastaastiits, kaa maaju apsaimniekot. Nu tjipa nianses visaadas. Vot sagribeejaas man taadu palasiit, tik atrast nevaru: / A vosj tas pasaakums tik laikietilpiigs nemaz nav.

Arii apsaimniekotaaja alternatiiva imejetsa, neko nepaaugstinot normaali apchubinaas. Kaiminju maajai viss notiek.

Patreizeejais cho-to mudjiijas, da tur vispaar taada miglaa tiita padariishana.

Nav man iisti veel normaals statuss ar apsaimniekotaaju (jamais gan atzina, ka es neesmu paraadaa! : ) bet liigumu, s**a, nesleedza: )), bet kad buus normaali - buus jaapaintereseejas par liidzeklju izteereeshanu.

Tjomkas tur taadas - patreiz visi pakalpojumi iet caur jamo kantori. Tjipa arii siltuma sisteemas apkope. RS piedaavaa hauzei siltummezglu nomainiit (pa 3K), tjipa krediitu ilgterminja, a jamais apsaimniekotaajs grib pa starpnieku iemesties (zinaams kaapeec: D). Nu un visaadas shitaadas shtelles tur notiek. . .

sp, noteikti briivaakaa briidii konkreeti izkasiisies ar to tu kantori: D p. s. a kur graamatu par apsaimniekoshanu dabuut?

p. p. s. a vot incanti. . . tjipa, gaaze maajai pienaak. A ja uzliktu kautkaadu katlu, kas ar gaazi taisa apkuri? Ir taadi, kas der daudzdzivoklju maajai? Imho, vareetu buut leetaak, uz kaa reekjina to devaisu vareetu atpirkt. . .

> Nu daljeeji tev ir taisniiba. Ne velti jau 2 gadi jamie tik taisaas ko mainiit,

> bet njefiga. Dabiigi, ka es ar nehavoju laiku taada pasaakuma organizeeshanai

>: ))) No citas puses. . . man kautkas kautkad chuksteeja, ka esmot kautkaads

> manuaalis vai kas nu tur, vopshem - graamata, kuraa pastaastiits, kaa maaju

> apsaimniekot. Nu tjipa nianses visaadas. Vot sagribeejaas man taadu palasiit,

> tik atrast nevaru: / A vosj tas pasaakums tik laikietilpiigs nemaz nav.

Nu tur ir jaasavaac iedziivotaaju paraxti, imho jau tas vien ir diezgan bezceriigs pasaakums, ja nav shausmiigi daudz laika.

Piedevaam vienmeer buus vispaz paaris dziivoklji kam viss principaa pie kaajas, un kas principaa negribees neko paraxtiit, un tos veel vajadzees paarliecinaat. . .

> Arii apsaimniekotaaja alternatiiva imejetsa, neko nepaaugstinot normaali

> apchubinaas. Kaiminju maajai viss notiek.

Nu parasti jau tomeer sanaak kaut druscinj, bet daargaak.

Pashreizeejo apsaimniekoshanu gan gruuti nosaukt par apsaimniekoshanu. . .

> sp, noteikti briivaakaa briidii konkreeti izkasiisies ar to tu kantori: D

> p. s. a kur graamatu par apsaimniekoshanu dabuut?

Ir taada agentuura - Riigas Maajoklis - imho taa graamata bij vinjeejaa.

Tai agjentuurai bij arii maajaslapa, mosh tur kaukas ir?

> p. p. s. a vot incanti. . . tjipa, gaaze maajai pienaak. A ja uzliktu kautkaadu

> katlu, kas ar gaazi taisa apkuri? Ir taadi, kas der daudzdzivoklju maajai? Imho,

> vareetu buut leetaak, uz kaa reekjina to devaisu vareetu atpirkt. . .

Nu ja iedziivotaaji gana progresiivi, un var savaakt parakstus lai nomainiitu apsaimniekotaaju, tad var meeginaat arii organizeeties uz nopietnaakaam lietaam. Maaja var panjemt krediitu, lai piemeeram izveiktu siltinaashanu, mainiitu apkures sisteemu, utml. Bet nu, varens organizators te buus veel aktuaalaaks.

A tehniski - protams ka ir arii lielaakas gaazes apkures iekaartas, kaadreiz veseli ciemi ar taadaam tika apkurinaati. tie gan bij atseviski staavoshi konteioneri, bet ganjau muusdienaas tas ir kompaktaak

Taadaa pensiku maajaa kaa maneejaa, imho dajebkaadas aktivitaates buutu bezjeedziigas. . .

KPL

Vo vo ne do dies saaksi paarliecinaat ka jaasaak pashiem kaut kas apsaimniekot. . . .

Biju sapulcee vienaa, centraalaa teema tur jau darbs daudz, viens graamatvedis galaa netiks, vajag divus, no kaa vinjiem algu maksaat, kur veel seetnieks un kas tur veel, kaa veel iekaseet naudu un visus remontus organizeet. . . . . es taa paklausiijos tajaa slaaviski runaajoshajaa baulii un sapratu ka tas ir vaaks. . . . . nav man taadas speejas baurot ka tas ir neizdeviigi, un paarliecinaat ka izdeviigi. . . . . . . .

Kjipa docka graamatvede netiek galaa ar darbiem darbaa. . . . . . . tapeec taadas iedomas laikam.

Man domaat tajaa pashaa namu paarvaldee kas apsaimnieko vairaakus simtus maaju nav vairaak kaa 5 graamatvezhi. . . . . . . : D

Lielaakaa saape ka taam maajaam visaam kas ir apsaimniekoshanaa namu paarvaldee ir liels liidzeklju uzkraajums un mainot apsaimniekotaaju naudu nedabuu jaunais apsaimniekotaajs, bet lai to piespiestu ko remonteet vinji grib buut droshi ka apsaimniekotaajs paliks vinji. . . . tb ke nebuus taa ka naudu izsmels un pateiks ejiet ka juus. . . . .

"maacieties". . . . . . : D vuismaz mazpilseetaa ir taadi varianti nez kaa riigaa tas notiek. . . . .

Gaazes apkures systeemas ir visaada izmeera, tas ir toch. Nav jau obligaati gaaze jaanjem njem kaut briketes, granulas vai jebko citu. . . . .

vieniig kjeepa lielaaka.

--------------

Rukicc

> Lielaakaa saape ka taam maajaam visaam kas ir apsaimniekoshanaa namu

> paarvaldee ir liels liidzeklju uzkraajums un mainot apsaimniekotaaju

Nu baidos ka ne visiem tas uzkraajums ir, to uzkraajumu skaisti " norakstiija" paarveidojot namu apsaimniekotaajus no PU par SIA.

KPL

Sveiks,

nu tas jau ir cits staasts taadaa gadiijumaa. . . . . . veel viens liidzeklju izsaimniekoshana. . . . . : (

----------

Rukicc

spaiks¤inbox.lv wrote:

> Nu daljeeji tev ir taisniiba. Ne velti jau 2 gadi jamie tik taisaas ko mainiit,

> bet njefiga. Dabiigi, ka es ar nehavoju laiku taada pasaakuma organizeeshanai

>: ))) No citas puses. . . man kautkas kautkad chuksteeja, ka esmot kautkaads

> manuaalis vai kas nu tur, vopshem - graamata, kuraa pastaastiits, kaa maaju

> apsaimniekot. Nu tjipa nianses visaadas. Vot sagribeejaas man taadu palasiit,

> tik atrast nevaru: / A vosj tas pasaakums tik laikietilpiigs nemaz nav.

Kam tev tas _manuaalis_? Es tev vareetu daudz ko pastaastiit par apsaimniekoshanu, jo vecais dziivoklis bija kooperatiivaais, un sanaaca daudz kontakteeties gan ar priekshseedeetaaju, gan graamatvedi. Nu, nav taa nekaada medusmaize.

> Arii apsaimniekotaaja alternatiiva imejetsa, neko nepaaugstinot normaali

> apchubinaas. Kaiminju maajai viss notiek.

Tad vajag vaapraariigu entuziastu. . .

Un zini, vienmeer buus cilveeki, kas teiks, ka apsaimniekotaaji zaglji, slinkji utt. Kaa jau teicu, paziistu sava bijushaa kooperatiiva graamatvedi, zinu, ka vinja pat 1 santiimu neiebaaztu kabataa, un zinu, kaa priekshseedeetaaja ciinaas, lai izmaksas notureetu minimaalas, bet tik un taa no kaiminjiem gadiijaas klausiities zjeelabas, kaa vinjus apkaash utml.

Vineta, tagad 28 Ls par apsaimniekoshanu.

Da nu. Manuaalii speeks: ) Nu nevaru es pienjemt par patiesu informaaciju "viena tante teica". Staasts droshi vien vareetu buut noderiigs, interesants - uzraksti, luudzu. Bet tam nav 100% garantijas.

Manaa maajaa ir pensionaari, pofigisti un ieintereseetie. Taa ir visur: ) Kaadas ir proporcijas, gan uzzinaashu. Paraadnieku nav. Bija, bet to dziivokli nopirku es: ) Manuaalii droshi vien ir noraadiits tas nepiecieshamais % daudzums no dziivoklju skaita vai platiibas njemot, ar kuru parakstu pietiek, lai apsaimniekotaaju nomainiitu. Un droshi vien arii, kaa to izdariit.

To, ka viss ir slikti - to jau hiphopisti pantinjos skaita: ) Tas nav buutiski.

Buutiski ir panaakt dajebkaadu uzlabojumu situaacijaa. Ja neviens cits nepietieksies - droshi vien naaksies pasham biidiit. Diez vai biidiit DzIKS veidoshanu, bet apsaimniekotaaja noaminju sakaraa ar neh**a nedariishanu gan vareetu meegjinaat.

sp p. s. "viens graamatvedis netiek galaa" gan izraisa smaidu: )

hehee. .

Man mucha nesen bija uz kursiem sadarbiibaa ar riigas domi un veel kauko tur.

(majoklis. lv shkjiet arii). Vinja kaukaadus 2 gadus apakalj panjeema savu maaju

2staavu ar 9 dz tad veelvienu un shkjiet veel tresho ar tiko. visiem labi. peec viena gada vinja ne tikai nepaceela 2x pikljiiti, kaa apkaarteejaam maajaam, bet veel sakraaja jaunaam notekcauruleem. par nelaimiigajiem kurzemes namiem, uj piedodiet, kurzemes namu apsaimniekotaaju (tie esot veel lielaaka mafija) dzirdeets daudz ne paaraak jauku atstaastu no RD puses. Ir doma shonedeelj organizeet maajas (12dz un 1 kaapnju telpa) sapulci, ja tauta paraxtiisies, atdaliisimies. Man maajaa mellasiena, jo nekurina ne vella, siltums dafiga caur griestiem aiziet, utt. btw, arii man duuc apkure, kaut nesen uzlika to individuaalo siltummezglu. tipa taada sajuuta, ka tas suuknis pa taisno pie betona: >

Tur veel esot staastiijushi, kaa shie uz uudeni un apkuri muhljaas un muhljoties taa, ka maz neliekas + veel paareejais. kaut vai taa pati notekjcaurulju tiiriishana (slapa siena rezultaataa), utt. Kaiminjam zb, shis panjeema krediitu, iepirda gaazi, vinjiem Z pusee visa siena melna visai maajai. Shim viss ok tagad, a taa ik peec 1/2 gada remontu. Veel kaiminsh reiz bij nokaapis uz to mezglu pachakareet smadzini riigas siltuma vecim. tur kaukaada tabele, aaraa tik, a temp tad jaapadod tik. siltuma vecis izbriiniijaas, nu neko, iedeva peec taas tabeles, kas uz sienas. uzreiz normaalas trubas maajaa palika. gan siltumam ar kas atlec, ka vinji dzen silto uudeni apakalj (pa to obratku, kaa vinji tur vinju sauc). Vobshem visi meegjina apjaat iedziivotaajus kaa vien var: >

+ var panjemt krediitinju, nosiltinaat visu, maksaat gandriiz liidziigi, nu ok, bish vairaak saakumaa, bet ieguvums ta kaads.

PpZz, pac pa slinku njemties, bet ja atrodas kaac, kas to visu njemas dariit - viennoziimiigi ir veerts. redzees, kas musm tur notiks

Parastaa sheema - uztaisa apsaimniekoshanas kantori, gadu neko nedara, tik nomaxaa tekoshos izdevumus (labi ja veel), naudu kabataa un chau. Tas pac jau ar kurzemes namiem ar gan jau. Un taadi bleezhu kantori esot.

Labaak no pashiem iedziivotaajiem vai uzticamu kaadu.

cik noprotu, shitam procesam ir pashvaldiibas atbalsts. tipa kex pat liidzi piedaavaajas naakt kaukaads no rd vai tml. tipa kurzemes raj. spechoks, kas apskaidro kas un kaa.

PpZz

Ja pareizi saprotu, viena kaapnjutelpa grib atdaliities?

IMHO nesanaaks. Kautko taadu dzirdeeju pa ausu galam. Bet vajag manuaali! : )

sp

> (majoklis. lv shkjiet arii). Vinja kaukaadus 2 gadus apakalj panjeema savu

> maaju

> 2staavu ar 9 dz tad veelvienu un shkjiet veel tresho ar tiko. visiem labi.

> peec

> viena gada vinja ne tikai nepaceela 2x pikljiiti, kaa apkaarteejaam maajaam,

>

> bet veel sakraaja jaunaam notekcauruleem.

Vovo. O chom i bazar.

Bet ej nu pieraadi penshiem un pofigistiem, ka taa buus.

Es gan, personiigi, buutu par apsaimniekoshanas maksas paaugstinaashanu: ) un njemt krediitus mainiit apkuri, siltinaat sienas jumtu, labot, uztureet, galu galaa - sakopt un skaisti uztureet.

> par nelaimiigajiem kurzemes namiem,

>

> uj piedodiet, kurzemes namu apsaimniekotaaju (tie esot veel lielaaka mafija)

>

> dzirdeets daudz ne paaraak jauku atstaastu no RD puses.

Nu nez. Vinji varbuut daraas sociaaldemokraatu garaa. Tjipa - maajaa dafiga paraadnieku, pofig - panjem no citas maajas konta un salabo jumtu. Teoreetiski viena maaja paliek otrai paraadaa, bet praktiski, liekas, ka pie juridiskaa statusa mainjas viss pa 0 sanaaca. Pie kam, cik man zinaams, ja palika paraadaa

KN (nevis KNA), veel aizvien turpinaas paraadu piedziishana: ) Vopshem, kautkas tur muhljiijas. . .

> gan siltumam ar kas atlec, ka vinji dzen

> silto

> uudeni apakalj (pa to obratku, kaa vinji tur vinju sauc). Vobshem visi

> meegjina

> apjaat iedziivotaajus kaa vien var: >

Jaa, paziistams santehnikjis ar ko taadu staastiija, ka varot jaat. Buus jamo jaauzaicina uz muusu maajas siltummezglu ciemos: )

Par to devaisu stiprinaashanu pa taisno pie betona - right: ) Man taa bija ieprieksheejaa dziivoklii, akuraat zem guljamistabas. Peec treshaas reizes jamie kautko sataisiija taa, ka vismaz pa trubaam neshnjaaca. Bet visu ziemu vareeja klausiities taa devaisa darbiibu. . . paneljmaajas priekshrociiba: )

sp

Paaris nianses.

1) Cik liels efekts shnjaacoshaam apkures sisteemas cauruleem liidzeetu, ja apliktu tjipa ar kaadu izolaaciju? Ir veikalos redzeeti apvalki cauruleem, taadi peleeki. daudz vareetu liidzeet?

2) Cik daudz liidzeetu, ja izveidotu regjipsha kaarbu ap cauruleem, un caurules piemeeram ar akmensvati?

sp

> Vovo. O chom i bazar.

> Bet ej nu pieraadi penshiem un pofigistiem, ka taa buus.

Un nejau tikai iestaastiit vajag - bet arii panaakt ka taa tieshaam buutu. . .

> Es gan, personiigi, buutu par apsaimniekoshanas maksas paaugstinaashanu: ) un

> njemt krediitus mainiit apkuri, siltinaat sienas jumtu, labot, uztureet, galu

> galaa - sakopt un skaisti uztureet.

Tik tad veel vajag augstu zhogu apkaart un sargu buudaa.

Vieniigi muusu maajaa pashi vieteejie visu sacuuko, tur nekaadi sargi neliidzeetu. . .

> statusa mainjas viss pa 0 sanaaca. Pie kam, cik man zinaams, ja palika paraadaa

> KN (nevis KNA), veel aizvien turpinaas paraadu piedziishana: ) Vopshem, kautkas

> tur muhljiijas. . .

nubet nebanu taapatvien taa reorganizaacija notikaas, taa tak bij domaats: )

--

KPL

A kas jums tur shnjaac?

Udens pa trubaam vai pa pashu trubu naak kada vibreejosha skanja?

Udens ja ir bez gaisa pa trubaam pluust tikpataa bez skanjas.

A ja vibraacija naak pa pashaam trubaam tad kaukur nepareizi/nekorekti ir pielikc suuknis kas to uudeni pa trubaam dzenaa!

Kaadreiz listee bija viens no RS kas to visu maaceeja paskaidrot.

Ja jums ir RS piesleegums tad var zvaniit uz vinju bezmaksas telefonu un klaastiit savu saapi!

spaiks¤inbox.lv wrote:

> Da nu. Manuaalii speeks: ) Nu nevaru es pienjemt par patiesu informaaciju "viena

> tante teica". Staasts droshi vien vareetu buut noderiigs, interesants -

> uzraksti, luudzu. Bet tam nav 100% garantijas.

Doma bija, ka varu pastaastiit, cik tas viss ir liela njemtne, nevis juridiskas konsultaacijas sniegt: )

> Manaa maajaa ir pensionaari, pofigisti un ieintereseetie. Taa ir visur: ) Kaadas

> ir proporcijas, gan uzzinaashu.

No proporcijas daudz kas ir atkariigs.

Mums bija taa - kad sasauc kopsapulci, tad atnaak tikai 1) ieintereseetie (dazji cilv), 2) pensionaaru bars. Labi, ja izdodas kvorumu savaakt - parasti jau neizdodas, un tad jaasauc atkaartota sapulce. Nu luuk, ieintereseetie kaut ko grib dariit, pensionaari saka - nee, maksaat nevaram, UN VISS.

> Paraadnieku nav. Bija, bet to dziivokli nopirku es: )

Cik tad tev taa maaja liela? Mums bija 140 dziivoklji - visu laiku bija aptuveni 5 ljaunie nemaksaataaji. Liidz ar to - zvaniishanaas, briidinaajumu suutiishana, galu galaa tiesas organizeeshana.

> Manuaalii droshi vien ir noraadiits tas nepiecieshamais % daudzums no

> dziivoklju skaita vai platiibas njemot, ar kuru parakstu pietiek, lai

> apsaimniekotaaju nomainiitu. Un droshi vien arii, kaa to izdariit.

Par to vajadzeetu buut apsaimniekoshanas liigumaa vai kooperatiiva (vai kaa to tagad sauc) statuutos.

> To, ka viss ir slikti - to jau hiphopisti pantinjos skaita: ) Tas nav buutiski.

> Buutiski ir panaakt dajebkaadu uzlabojumu situaacijaa. Ja neviens cits

> nepietieksies - droshi vien naaksies pasham biidiit. Diez vai biidiit DzIKS

> veidoshanu, bet apsaimniekotaaja noaminju sakaraa ar neh**a nedariishanu gan

> vareetu meegjinaat.

Protams - ja ir iekshas, tad uz priekshu: )

Bet pasham saimniekot - neceri, ka to var _kvalitatiivi_ dariit paniekojoties pa vakariem peec darba. Taatad, pametam normaalu darbu un ejam uz 100 ls par saimniekotaaju. Jauka perspektiiva, vai ne: )))

> sp

> p. s. "viens graamatvedis netiek galaa" gan izraisa smaidu: )

Viens vai ne viens, nezinu, bet padomaa, ka taadai saimnieciibai graamatvediiba ir taada pati kaa jebkuram nelielam uznjeemumam - ir dazji darbinieki (taatad, algas, nodoklji), ir noreekjini ar piegaadaataajiem (uudens, siltums utt), valsts nodoklju apreeekjini (PVN utt), noreekjini ar iedziivotaajiem - reekjinu gatavoshana, apmaksas kontrole, atskaites VIDam, statistikai. Ir tur ko njemties.

Vineta

Re[2]: Apkures mezgls

a kaaads var ieteikt kaaa svaaakt kvorumu centra maajaa ar 100 dziivokljiem?

--

Best regards,

Dainis mailto: lst¤access.lv

Re[2]: Apkures mezgls

Hello Vineta,

veeel - kas tagad kooperatiiva vietaaa jaalieto - biedriiba vai?

un laikam lai to bioedriibu nodibinaaatu ar vai 50%+1?

Re: Re[2]: Apkures mezgls

Mums bija vienkaarshi jaasavaac 51% no dzivoklju ipashniekiem atnaaca kaukas ap 40% kas nobalsoja to ko vajag un noleema paareejos ipashniekus noinformeet un savaakt parakstus!

Mums gan tika iecelti 3maajas paarstaavji sadarbiibai ar namu paarvaldi!

Kopsh taadu ieveeleeshanas tika aiztaisitas spraugas maajai, nomainiitas paskastiites, pie maajas aiztaisiitas neizbraucamaas bedres, ieliktas metala durvis kapnjutelpai ar domafona funkciju (domafons gan katram pasham bij japeerk), elektribas korkji nomainiiti pret jaunajiem automatiem.

Tas viss izdariic apmeram 1 gada laikaa. Cik no taa taisija namparvalde pate cik pec peec maajas paarstaavju iniciatiivas nezinu bet tam visam naudinja ir atradusies.

> Udens ja ir bez gaisa pa trubaam pluust tikpataa bez skanjas.

Luuk. . . jaa, cirkulee arii ideja, ka gaiss maisaas pa vidu. Tjipa, tik, lai cirkulaacija notiktu, bet ne pilna sisteema.

> Ja jums ir RS piesleegums tad var zvaniit uz vinju bezmaksas telefonu un

> klaastiit savu saapi!

Zvaniiju. Neapkalpo muus RS. Apkalpo ar apsaimniekotaju saistiic kantors.

Es tak saku - figlji miglji, naudu nokaasham neko nedaram: /

sp

> Cik tad tev taa maaja liela? Mums bija 140 dziivoklji - visu laiku bija

> aptuveni 5 ljaunie nemaksaataaji. Liidz ar to - zvaniishanaas,

> briidinaajumu suutiishana, galu galaa tiesas organizeeshana.

>

Hehehe. Akuraat 5 reizes mazaak dziivoklju, un akuraat 5 reizes mazaak nemaksaataaju. Tagad nemaksaataaju vairs nav, ibo es pieskaitu sevi pie maksaataajiem.

Tiesas process vareetu buut interesants. Cik zinaams, tiesaa var prasiit paardot attieciigo dziivokli piespiedu kaartaa, nomaksaat paraadu, tiesas izdevumus, un paareejo pikji atdot iipashniekam.

Nu luuk - iespeeja iehavot veel vienu dziivokli shajaa maajaa (kautvai iziireeshanai), un tikt valjaa no paraadnieka. Cilveeki, kas patreiz var atljauties pirkt dziivokli, ir atveertaaki sarunaam par visaadiem uzlabojumiem maajaa.

Shitaa, btw, teoreetiski arii penshie var nenoveikties. Vairaakums nobalso, ka jaapzeltii kaapnjutelpaa margas, un turpmaak jaamaksaa 5 Ls par kvadraatmetru meenesii. Pensionaari automaatiski - zlostnije nemaksaataaji. Kautkaa taa. Ne?

sp, druumais teoreetikjis p. s. tas viss ir fufelis: ) dziivosim - redzeesim. . .

RE: Re[2]: Apkures mezgls

Sveiks!

Statutos var atrunat ka normala gadijuma pasakumu ir izzinjo 3 ned.

ieprieksh un kvorums ir 1/2, ja uz izzinjoto pasakumu ierodas nepietiekams biedru skaits, tiek izzinjota atkartota sapulce veel peec 3 ned. , un taja skaitaas "kvorums" neatkarigi no ieradushos skaita pie noteikuma, ja atnakushi ir vismaz divi.

Jans

> Ja pareizi saprotu, viena kaapnjutelpa grib atdaliities?

> IMHO nesanaaks. Kautko taadu dzirdeeju pa ausu galam. Bet vajag manuaali! : )

Mums viena maaja ar vienu padjuuzi.

PpZz

1 2 >

Jaunākais forumā