Noziedzigs jautajums!

Nemot vera, ka shausmigi patik iet vanna, dusha un visados citados veidos njemties pa udeni, karsta udens paterinsh katru menesi sasniedz fantastiskus apmerus.

Dzirdeju no gudriem cilvekiem, ka lidzeklis pret shadu paradibu ir makten liels magnets, kas kaut kada veida piestiprinats skaititajam un nelauj tam griezties uz priekshu atbilstosha atruma.

Ja sirdsapzina atlauj - padalieties ar info: vai augstakminetais ir patiesiba, kads magnets vajadzigs, kura vieta skaititajam to piebazt, vai der visiem skaititaju modeliem (manejam firma nav rakstita, nav atveramais vacinsh, skiet, ka kaut kads pavecs modelis), kur dabut sattiecigo magnetu utt.

Ingus

P. S. Policija luuc nezvanit! Dzivoklis nav uz manu vardu, ta ka " Rigas

Siltums" darbinieki (ja tadi te ir) - atslabstiet - tapat nepiekersiet: ))))

< 1 2 3 >

Re: Ingusam (SPAMS)

Nee, taa mees nedaraam gan! : -) Var jau buut, ka esam baigie netiirelji, jo dushaa mazgajamies tikai reizi dienaa. Nezinu, cik reizes dienaa mazgaajies tu, bet vajag saprast 1 lietu - manis peec ej vannaa kaut 7 reizes dienaa, pie tam katraa piegaajienaa 5 reizes nomaini vannaa uudeni, bet tad esi arii gatavs maksaat par sevis pateereeto uudeni, nevis uzgruud to kaiminjiem!

P. S. Nekaa personiiga, vienkaarshi ciest nevaru zagljus. . .

Ingus Eltermanis wrote:

> Vai jus ar sievu gadijuma nemazgajaties mutesbljoda lidzigi ka mans vectevs

> laukos? Turklat pec tadas shemas, ka vispirms nomazgajas tirakais un tad

> taja pasha udeni otrs? : )))

>

> Ingus

>

> P. S. No offence! ! ! : )) Man vienkarshi tads garastavoklis patlaban: )

Re[4]: Noziedzigs jautajums!

> Ieshu vanna 3x diena, mazgashu tur kaut vai klainojoshus sunjus un maksashu

> 1 latu menesi. Un ja kadam ir iebildumi, var nakt ciemos un iepuust man: )))

uudeni jau jaataupa nevis taapeec, ka tu par to maksaa, bet taapec, ka uz zemes ir ljoti limiteeti salduudens kraajumi un ljoti daudzaas zemees [tiira] uudens jau tagad nepietiek. . .

nu blins, mees [cilveeki kaa suga] tachu esam taa kaa paraziiti (piemeeram, bars ar spaliishiems vai ceermeem) uz zemes miesas: ) ka tikai savairoties, visu pied***t un par sekaam lai domaa tie kas naaks peec tam.

redz pie kaadaam globaalaam paardomaam var nonaakt nedaudz padiskuteejot par magneetu labveeliigo iedarbiibu uz roteejoshiem mehaanismiem. : )

k.

ps. starp citu -- to, ka uz skaitiitaaja ir bijis magneets var konstateet, jo skaitiitaaja metaala daljaam manupraat vajadzeetu magnetizeeties. . . ne? tie kas fiziku maacijaas labaak par mani, kaa ir?

vot shitais ar man iisti neaizgaaja: ) kaapeec? ja jau maksaas peec skaitiitaaja par noteereeto kubm, bet paarpalikumu izdaliis uz kaut kaadu cilveeku grupu - kaada starpiiba, vai uz kaiminjiem vai uz visu riigu? pat vareetu buut veel izdeviigaak, jo tad tev pasham mazaak pieskaita reekjinam: )

Rich ------------

Andris,

Wednesday, January 22, 2003, 4: 54: 55 PM, you wrote:

. . . .

AS> turklaat ar jauno metodiku skaitiitaajus bremzeet buus ieveerojami

AS> neizdeviigaak, jo starpiiba vairs nebuus tik liela! tas ir vismaz zinaams

AS> solis uz sakaartotiibas pusi. . .

AS> andris

mhh. man ir ierosinaajums, kaa izskaust kraapshanos ar magneetiem pilniibaa: > nafigizeet skaitiitaajus vispaar un visi maksaa konstantu un vienaadu summu. pareizi k teica, caur pakalju tas viss. . .

gan jau tam visam apakshaa ir konkreeta sheema, kaa iesuukt naasiis konkreetu summinju. . . citaadaak jau pie mums nekas nemainaas, ja kaadam no taa nav labums. . .

Rich ------------

RE: Re[2]: Noziedzigs jautajums!

Par laimi, ir veel saglabaajushies cilveeki, kas nekaadus magneetus neliks - vienkaarshi taapeec, ka vinji nezog - neko un nekam.

Vineta

Re: Re[4]: Noziedzigs jautajums!

Tas vieniigi var aptureet jaunu magnetizeetaaju rashanos, bet tie kas to dara, mieriigi dariis taapat taalaak, jo kaut kaada summa par m3 taapat buus jaamaksaa.

Un beigu beigaas radiisies jautaajums, a prieksh kam vispaar skaitiitaaji vajadziigi?

BTW, kaa plaanots norakstiit to papildsummu - peec m2 vai pierakstiitajiem?

Pierakstiito skaits tak biezhi nesakriit ar lietotaaju skaitu un pierakstiits tachu driiz tiks atcelts. A ja peec m2, tad var prognozeet ka lielaako dziivoklju iipasnieki (pienjemot ka vinji ir maksaatspeejiigi, jo taads kas nevar samaksaat driiz nedziivos lielaa, tb daargaa dziivokli) vienkaarshi atsleegs silto uudeni un liks el. boilerus vai gaazes katlus. Un tad uzvaariisies uudens sildiitaaju firmas.

Vieniigais pagaidu liidzeklis butu nemagnetizeejamu skaitiitaaju ievieshana, liekot tos plaanveida nomainjaas, bet jautaajums vai postpadomju tauta atkal kaut ko neizdomaas kaa skaitiitaaju neapshmaukt.

M.

> tur taa lieta, ka starpiibu gan tagad, gan arii peec jaunaaas metodikas

> izdaliis uz kaiminjiem, vieniigi zudiis motiovaacija zagt. no zagshanas

> izdeviiguma viedoklja ir starpiiba, vai viens m3 maksaa konstantu summu (ap

> 1 ls) vai 3, 50 vai veel vairaak. starpiiba tiks norakstiita uz visiem

> kaiminjiem (dziivokliem) vienaadi, nevis pieplusojot nozagto uz viena

> kubikmetra izmaksaam, taadeejaadi rodot veeleeshanos lietot magneetus arii

> tiem, kas citkaart par to nemaz nedomaatu.

>

> ceru, ka tagad buus skaidrs.

> andris

Nezinu, kaa ir namu paarvaldees, bet muusu kooperatiivaa noteikti interesee summu sakritiiba. Nesakriitosho summu izdala uz galvinjaam un tas ir ap 1, xx

Ls meenesii. Ja starpiiba kljuus daudz lielaaka, tad gan jau vadiiba domaas, ko dariit - mekleet tekoshas trubas, apeleet pie iedziivotaaju sirdspzinjas, mekleet dziivoklos magneetus vai ko citu.

Vineta

Re: Re[2]: Noziedzigs jautajums!

Kaut kaa neefektiivas izklausaas taas darbiibas (ja nu vieniigi iznjemot tekosho trubu mekleeshanu: ). Magneetus var piefikseet tikai tad kad kaiminjsh Fedja galiigi sadzeeries, un nepadomaajis atver durvis komisijai (bet vinjam ir pilniigas tiesiibas arii tad to komisiju pasuutiit uz visiem burtiem un iekshaa nelaist).

Apeleet pie godiiguma - iedarbiibu juus jau redzeejaat Ingusa gadiijumaa.

Var jau protams namu paarvalde publiskot datus ar katra dziivoklja pateerinju un cereet ka maksaataaji uzriikos mazteereetaajiem lincha tiesu vai " melkie pakostji"

tjipa seerkocinji atsleegaa: ), bet kaiminja Fedjas gadiijumaa par to var arii norauties pa seju. Taa kaa liidzeklju nav.

M. reaalists

RE: Ingusam (SPAMS)

vajag saprast 1 lietu - manis peec ej vannaa kaut 7 reizes dienaa, pie tam katraa piegaajienaa 5 reizes nomaini vannaa uudeni, bet tad esi arii gatavs maksaat par sevis pateereeto uudeni, nevis uzgruud to kaiminjiem!

P. S. Nekaa personiiga, vienkaarshi ciest nevaru zagljus. . .

Par visu augstakmineto varu pateikt tikai vienu lietu: nu reali po*** man tas viss. Mana sirdsapzina un moralo vertibu skala shadus jautajumus pat neuzskata par izskatishanas vertiem: )))

Ar to ari no savas puses diskusiju izbeidzu. Paldies tiem, kas atbildeja par lietu. Principa visa ta shtelle skaidra: ) Jaiet majas vel pedejo reizi nomazgaties par savu naudu khe khe khe

Tie kas godiigi tie maksaas, vai atteiksies kad nevares nomaksaat.

Te bija vairaak runaats par tiem kas to dara jau shobriid. Nu nepaaraugs vinji.

Dotajaa variantaa vinjiem varbuut nepievienosies svaarstiigie.

Bet kaapeec jaunajaa variantaa vispaar vajadziigi tie skaitiitaaji? Dekoratiivai funkcijai? Lai kaads vareetu turpinaat vaariities tos apkalpojot?

M.

. taadi nu mums tie likumi, arii narkotiku tirgoshanu nav iespeejams pieraadiit, lai gan visi zina, kas un kur ar to nodarbojas.

Jaa. Principa es ari gribetu piekrist, ka magneta likshana uz skaititaja ir visa visuma salidzinama/pielidzinama ar narkotiku tirgoshanu, vergu tirdzniecibu un grupveida izvaroshanu, un shadam zaglim - magneta lietotajam - pie piekjershanas butu momenta janocert abas rokas lidz elkoniem: )))

Itogo, ja lidz shim par visu pasakumu nebija istas skaidribas/parliecibas, tad shadu un dazhu citu komentaru ietekme es toch esmu nolemis jau rit aizdoties lidz Latgalitei, iegadaties kartigu magnetu un piekabinat savam suda skaititajam.

Ieshu vanna 3x diena, mazgashu tur kaut vai klainojoshus sunjus un maksashu

1 latu menesi. Un ja kadam ir iebildumi, var nakt ciemos un iepuust man: )))

RE: Noziedzigs jautajums!

Vai jus ar sievu gadijuma nemazgajaties mutesbljoda lidzigi ka mans vectevs laukos? Turklat pec tadas shemas, ka vispirms nomazgajas tirakais un tad taja pasha udeni otrs? : )))

Ingus

P. S. No offence! ! ! : )) Man vienkarshi tads garastavoklis patlaban: )

-----Original Message-----

From: Janis M [mailto: janis¤kartes.lv ]

Sent: Wednesday, January 22, 2003 5: 02 PM

To: dzivoklis¤lists.delfi.lv

Subject: Re: Noziedzigs jautajums!

Nav jau nemaz iipashi jaataupa -mees ar sievu divataa tieshaam teereejam meenesii 4 m3 uudens (2 auksto+2 karsto), pie tam neesmu pamaniijis, ka mees kaut kaa censtos taupiit (ja vien par taupiibu nesauc to, ka neesam slinki un aizgriezham kraanu, nevis tecinam uudeni visu diennakti bez paartraukuma). .

Varbuut mums skaitiitaaji kaadi iipashie, kuriem jau ruupniicaa ir magneeti iemonteeti? : -))

Andris Sprogis wrote:

>. . . turklaat, katrs ir tiesiigs teikt, ka vinjsh tieshaam ir

> ljoti taupiigs un teeree tikai 2 m3 uudens meenesii

erpt. vai es totaali kaut ko jaucu?

" Riigas dome patlaban izstraadaa citu noreekjinu kaartiibu, kaa rezultaataa viens kubikmetrs karstaa uudens maksaas konstatntu summu"

ja kubikmetrs uudens maksaa konstantu summu, tad kur juus raujat, ka jaamskaa buus par 10kubm? vienkaarshi buus jaamaksaa par siltuma zudumiem papildus: ) bet tas nu vairs nekaadi nebuus atkariigs no tava uudens pateerinja

Rich ------------

A ja es meenesii teereeju minimaali (nu pienjemsim braucu ilgstoshos komandeejumus), tad ko? Pateerinjsh nekaads bet paareejie maksaajumi taapat kaa teereejot meenesii 10 m3?

M.

> Par laimi, ir veel saglabaajushies cilveeki, kas nekaadus magneetus neliks -

> vienkaarshi taapeec, ka vinji nezog - neko un nekam.

Nu, lielaakaa dalja no klaatesoshajiem vairaak vai mazaak ir zaglji - caur algaam " aploksnees" , /bulgaaru/ muuzikas cd, warezotiem softiem. Piesakaas, kuram nav bijis/nav neviena no augstaak mineetajiem, iipashi diviem peedeejiem; ) Atshkjiriiba starp lielaako dalju muusu un Ingusu driizaak ir psichologjiska - mees zogam no anoniimas valsts (tie, kam algu maksaa aploksnees) vai veel anoniimaakaam muuzikas ierakstu kompaanijaam, kas ir taalu un arii taa ir pietiekami " biezas" , un liekas attaisnojami. Savukaart

Ingus ir gaajis taalaak un paveersis to arii pret saviem vistuvaakajiem cilveekiem shii vaarda tieshajaa noziimee, sasniedzot jaunu attiistiibas stadiju. Labi vismaz, ka vinjsh, vismaz pagaidaam, nav sasniedzis taadu liimeni, lai, teiksim, riikotu konkursus valsts pasuutiijumiem; )

G. : )

>Var jau protams namu paarvalde publiskot datus ar katra

>dziivoklja pateerinju un

>cereet ka maksaataaji uzriikos mazteereetaajiem lincha tiesu

Shitas gan neies cauri - muusu maajaa truuciigie pensionaari izmanto visaadas viltiibas, kaa ietaupiit uudeni (ne nozagt) - piemeeram, uzlejot podaa ar burcinju. : ) Ja jau taa taupa _auksto_ uudeni, tad droshi vien silto kraanu vispaar netaisa valjaa.

Vineta

RE: Re[2]: Ingusam (SPAMS)

Veel jau pastaav taada lieta kaa skaitiitaaja detalju nodilums (arii tas ir iemesls, kaapeec labaak mainiit skaitiitaajus biezhaak nekaa retaak (ja nemaldos, ja ir uudens filtrs, iik pa chetriem gadiem jaaveic skaitiitaaja paarbaude)).

Kad veel dziivoju Riigaa, uudens pateerinjsh, iipashi nemainot paradumus gadu gaitaa pieauga (mums bija pavisam jauni skaitiitaaji, bet kaiminjsh-biznesmenis, kursh dziivoja gadu ilgaak tajaa maajaa (un attieciigi arii ilgaak lietoja veco skaitiitaaju), zheelojaas, ka saakotneeji pateerinjsh bija vismaz divas reizes mazaaks (mums nepilnu piecu gadu laikaa tik traki nebija) un, tam gan es mazaak ticu (zinot, kaa vinjsh faktus atstaasta dazhaados apstaakljos (tas taads maigs formuleejums)), speciaalists vinjam esot teicis, ka tas deelj laapstinju dilshanas.

Tagad visi draudziigi pacelj savu arhiivu un saliidzina pateereetos kubikmetrus, kad skaitiitaaji veel bija jauni, un izdara secinaajumus: ))

ja uudens pilot, tad skaitiitaajs negriezjoties. a pa diennakti sapil spanniits. un kaiminjtantei pilniig pietiek visai dienai taa spanniisja.

luuk. vismaz taa man vinja staastiija.

maara

Re[2]: Ingusam (SPAMS)

Cau visiem,

Es savukaart varu nedaudz padaliities pieredzee. Arii mees dziivokliiti iireedami bijaam likushi magneetu. A kapeec ne, ja samniece pat paraadiija un pastaastiija. Saakumaa dziivoojaam labi naudinja bija bez magneetiem bija ap ~4 kubi auxtaa uudens uz sanmezglu un virtuvi kopaa. Tad kljuva shvakaak ar naudinjaam saakaam likt magneetus un arii tikai tad kad vannaa gaajaam. Nu labi pareerinjsh saruka liidz ~3 kubiem. Un kad magneetu atkal paarstaajaam lietot kaukaa sanaaca visu laiku ap 8 kubi. Lai gan vannoties negaajaajam biezhaak un velju braucaam mazgaat pie vecaakiem, kur ir automatiskaa veljmashiina.

Taa ka ir veerts padomaat par to skaitiitaaju bojaashanu, Jo taa adatinja " drebinoties" var arii nedaudz padilt. . .

Maya mailto: be_¤navigators.lv

Tas atgaadina veco anekdoti - cik maksaa piliens snjabja? - necik! - tad iepiliniet man 100 gramus! : )))

Armands

>ja uudens pilot, tad skaitiitaajs negriezjoties. a pa diennakti sapil

>spanniits. un kaiminjtantei pilniig pietiek visai dienai taa spanniisja.

>luuk. vismaz taa man vinja staastiija. maara

a kapec ta parstajat magnetinju lietot? ta gan nevajag darit: )

viss jau ir ljot skaisti, cienu cilveekus ar savu ciesju paarlieciibu (piem

Rubika kungu - nu nelokaas taksj: ))), bet varbuut praatiigaak sjaadus un tik spiitiigi uzstaajiigus uzskatus paust no @inbox, @oho utt, nevis ljaut simtiem cilveeku padomaat, ka nu ir gan taa leta kantoris, sjitaadi tipi tur. . .

maara

> -----Original Message-----

> From: Ingus Eltermanis [mailto: Ingus.Eltermanis¤leta.lv ]

> a kapec ta parstajat magnetinju lietot? ta gan nevajag darit: )

>

RE: Re[2]: Ingusam (SPAMS) + IEROSINAJUMS!

Punkts pirmais - es ierosinu shito diskusiju izbeigt, jo ta vairs nav augliga, turklat ik pa bridim shaja sakara paradas kads mails, uz kuru loti gribas atbildet pec butibas un finala sanak pamatigs spams, kas, es ta pienemu, kadam no listes varetu ari uzkrist uz nerviem.

Punkts otrais - specially Marai Keslerei - LETU nevajag identificet ar mani (un otradak) - mes te esam apmeram 100 un starp tiem ir ari tadi, kuri udens skaititajiem neliek magnetus: )) Un es ari neuzskatu, ka man shadas lietas vajadzetu slept savu personibu - censhos principa to nedarit. Nesen man viens totali anonims Utenja listes aktivists piesolija pa purnu un loti gribeja satikties. Noradiju vinam, ka mans vards, uzvards un darba vieta tachu ir labi redzama, darba esmu no pirmdienas lidz piektdienai, ta ka var atnakt ciemos un tad jau visu ari nokartosim. Ta nu gaidu jau otro nedelju : )))

Itogo ar garo penteri gribeju pateikt, ka slept savu personibu/darba vietu stridigos jautajumos nav nekadas vajadzibas: )

RE: Re[2]: Ingusam (SPAMS) + IEROSINAJUMS!

jaajaa, tik es par letu, kameer Tu tik es da es: ) maara p. s. sjinii listee nav jaaparakstaas? : )

> Itogo ar garo penteri gribeju pateikt, ka slept savu

> personibu/darba vietu

> stridigos jautajumos nav nekadas vajadzibas: )

Re: Re[2]: Ingusam (SPAMS) + IEROSINAJUMS!

Staastiit ka zagt ir slikti neieshu, kaa jau rakstiiju esmu reaalists un netaisos nodarboties ar paaraudzinaashanu, tikai pieziimeeshu ka jebkuram darba deveejam darbinieks, kursh atklaati pauzh domu, ka ja nevar piekjert, tad zagshana ir pieljaujama, vareetu _diezgan_ nepatikt. Tur var padomaat vai taadam kaut ko vairaak par pagalma slauciishanu var uzticeet. Tas ir viens. Otra lieta ir taa, ko jau Maara mineeja - kompaanijas imidzhs. Firma, kuraa straadaajoshie (un nav svariigi vairs ka esi viens no 100ts) publiski propogandee nelikumiigas darbiibas, neskan paaraak labi. Un arii sheit vadiibai vareetu buut iebildumi. Domaaju ka ja straadaatu LB, tu jau vareetu uzskatiit sevi par atlaistu. . .

M.

< 1 2 3 >

Jaunākais forumā