kanalizaacijas ventilaacija

Meistars piedaavaa peedeejaa staavaa staavvadu flekseet nost un likt vaarstu, kas gaisam ljauj iet iekshaa, bet aaraa nelaizh. Ko tauta domaa par shaadu radikaalu variantu, ir kaukaada pioeredze? Shis esot vairaakiem taa taisiijis un suudziibu neesot. Nez ko kaukaada nampaarvalde par to domaa?

PpZz

Re: kanalizaacijas ventilaacija

tu laikam dziivo peedeejaa staavaa?

man pazinja viens taadu ielika. vietas ekonomija + smakas pa nuleem un kaadi veel + to vienkaarshi nepiefikseeju. bet galvenais esot bijis vietas ekonomija.

a/

Viens koleegjis no peedeejaa staava paaris reizes ir raudaajis par sho probleemu, tipa kanalizaacijas truba no poda izrauj uudeni un tava hauze kljuust par par trubas ventilaacijas caurumu. . . Laikam labaak to izdariit kameer veel remonc nav beidzies jo taa truba/ventlaacijas klape var aizseereet kautkur augstaak kur to nevar sataisiit.

agrisp

RE: kanalizaacijas ventilaacija

Un kaa tad to staavvadu peec tam var iztiiriit? Ja trubas gals ir uz jumta, tad no augshgala iegriezh trosi trubaa taa, ka pagrabaa taa iznaak laukaa un ok. Bet ja trubas gals ir dziivoklii?

Janis

tad jautaajums - nafig tu puulies to trubas gabalu iznemt aaraa, lai paliek,

bet ja gribeeshana paliek, tad tieshaam ir risinaajumi, kurus veic santehnikji (kuri to prot) un cilveekiem taa izdariits un shie nesuudzas (jau kaadu gadu)

nav probleemu bez risinaajuma

a/

Sveiki!

Interesanti cik ilgspeeleejoshs ir shaads pasaakums? Ja tur ir kaadas kustiigas detaljas, znachit taas ar laiku nolietojas un nav svariigi vai tas notiek peec 1 vai peec 5 gadiem, buus jaaizveic apkope, remontinjsh vai vienk membraanas nomainja. . . Kaa ir ar klaat tikshanu un ar gribeeshanu gar kau ko taadu graabstiities?

Kad man prieksh savas maajas taisiija kanalizaacijas projektu es ar iepiiksteejos par shitaadu lietu, bet mani fiksi atrunaaja. Galbeigaas taa fishka tomeer naudu arii maksaa.

Jans

hellO!

Zinu variantu, ka sho te trubu vienkarshi novirza no esoshas trubas ass un ieliek ieksh sienas. Gan vietu ieekonom? , gan nav probl? mu ar smakaam un iztirishanu.

Un uz augshu nav jaalaiz kaku resnuma kanalizaacijas truba bet gan taa tievaa kaada no izlietnes naak!

Neko jau nemaksaa daudz, 10ls tas vaarts maksaa. Pa tiiriishanu nezinu. Diez cik biezhi vispaar taadas darbiibas tiek izpildiitas, man ir aizdomas, ka nekad vai arii kad ir "avaarija": >

Ja neliek to vaarstu, tad taa ir kaa agris saka, ka visos staavos pie taa stojaka piesleegtajiem podos notiek bulj bulj, kad kaac norauj uudeni, rauj gaisu iekshaa aiz inerces.

Patreiz man jau meenesi pods ir uzliekams, nonjemams taapat. Bez gumijas.

Sanaak, ka ir reaala sprauga, pa kuru naakt smaceniekam, bet nu nav nemaz tik traki, vareetu teikt, ka vispaar nejuut, taa ka ir aizdomas, ka ar to vaarstu arii buus ok.

Man ir hrushjovka, taada garena un shaura vannas istaba. Taa truba sanaak pa vidu un ir diezgan "neesteetiska". Veel varianc bija vinju apsist ar regipsha kasti. vvz ko dariit, jaapadomaa un jaapaklausaas, ko citi veel saka, varbuut tieshaam labaak to trubu atstaat? Mani katraa gadienaa taads drosmiigs piedaavaajums flekseet jamo nost nu taa iipashi neaizraava, tik nezinu, kapeec: >

PpZz, skarbajaa staavoklii "vannas istabas remonc"

Man ir tieshi tada pati dushasistaba, ari hrushchovka (3stavi), dz=EFvoju treshaja stava un man to trubu ietaisija sienaa. Pats gan neredzeju, ka to izdarija, bet no meistara teikta, uzlika 45gradu likumu un ielaida to stabu sienaa. Pareizi tu saki, ta truba ir pie poda un tik talu no sienas, ka vienkarshi ir jabrinas par to "projektetaju" acu gaishumu, kas tadu var izdomat. . .

Jaunākais forumā