Grandeg vai Viadrus

Mocos ar izveeli - abiem ir granulu katli.

Grandeg ir mazaaks peec izmeera, Viadrus lielaaks, vieta ierobezhota, bet var iespiest arii Viadrus.

Cena vienaada.

Grandeg ir dzelzs, Viadrus chuguna.

Grandeg tikai ar granulaam, Viadrus stundas laikaa var paartaisiit uz malku vai ogleem.

Sliecos uz Viadrus, tamdeelj ka chuguna un tamdeelj, ka var ar malku arii.

Vai kaadam ir granulu apkures pieredze ar jebkuru no shiem?

Janis

RE: Grandeg vai Viadrus

Sveiki!

Ja jau domaa par granulu katliem, znachit veelies komfortu un gaaze nav pieejama, znachit aatri vien pieradiisi un tad ar malku kurinaat vairs nesagribeesi: -), attieciigi iespeeju paarveidot uz malku atmetam kaa nevajadziigu.

Paliek apmeeram vienaadi izstraadaajumi pa apmeeram vienaadu cenu, vienam pluss - nedaudz mazaaks.

Es personiigi njemtu to, kas vieteejo razhots

A kaa ar apkopi? Vai vispaar ir vajadziiga shaadiem katliem(? ) un ja ir, tad kas to nodroshina vienaa un otraa gadiijumaa?

Veel jaaskataas cik daudz "automaatikas", jo vairaak fiichu, jo lielaaka iespeeja kau kam noklaaties. . .

Jans

Man ir tieshi tik daudz malkas, cik paliek, ja nojauc balkju maaju: -)

Granulas vairaak taapeec, ka pa ziemu katru dienu tur nebuushu, nevis taapeec, ka slinkums malku iemest, kaut gan ir arii tas: -)

Un sazin kaa var mainiities granulu/malkas cenu atieciiba, un ja sanaak pa ziemu dziivot?

Elastiiba, izveeles iespeejas - tas mani pievelk.

Janis

Re: Grandeg vai Viadrus

Nedaudz novirzoties no temas: vai kadam nav realas lietoshanas pieredze cik izmaksaa granulu apkure? Pec vinju lapaa dotajiem parametriem (grandeg) varetu sanakt ka tadai videji nelielai majai uz 100 - 120 kv. m. varetu but ap 50 Ls, kas varetu but tikai nedaudz vairak kaa gaazei (to ari vinji reklamee ka "gandriz" tikpat cik gaze) Jautajums tikai vai reali dzivee ari viss ir tikpat labi. . .

Maris

Vai tauta nema vera tadu faktoru ka skana! ? Tur uz katliem redzams diezgan jaudigs ventilators!

Archers

Sveiki!

A Tev taa "malka", es domaaju tos kokus, kas palik no maajas, ir tik beediigaa staavoklii, ka tikai dedzinaat? Mosh var izlaist caur kaadu portatiivo gateriit (i taadi, kas braukaa pa objektiem) un dabuut kaut kaad deelj gal ko stalazhaam vai kaut kur pat apdarei izmantot.

Riigaa ir krogs Kjirsis uz Slokas ielas, vinjiem pagrabaa zaaliite un pirts ir izdarinaata ar balkjeeniem no vecs guljbuuvs maajas, izskataas smuki

Jans

Diez ko tas gateriits teiks par naglaam, smiltiim un kalkju javas gabalinjiem?

Paaris kokapstraades specu to visu apskatiijaas, un teica ka man buushot baigi daudz jaapiemaksaa, lai tos kokus kaut kur apstraadei pretii njemtu: -)

Janis

Aizravos ar aininjaam no veclaicigiem interjeriem un aizmirsu uzrakstit par ko gribeju patiesiba bilst: -)

Izstadee Kjiipsalaa dabuju aplukot no mana skata interesantu apkures katlu, bet za to prasts bez gala. Vienkarshi paliela muca, kurai malku samet pa augshu iekshaa, gaisa padeve ar no augshas un visa degshana arii no augshas uz leju, attieciigi neizdeg uzreiz visa malka, bet ~ 15 - 20 cm stundaa, atkariibaa no iestaadiitaas temperatuuras. Darbibas princips gandriiz kaa svecei. Piedaavaa divas jaudas 20 KW un 40 KW.

Razho Lietuvieshi ieksh Mazheikjiem, cena 520 Ls ar visu piegaadi liidz

Riigai.

Veel plus bija ka kaa kurinaamo var izmantot malku, briketes, granulas etc, chut ne visu, kas deg.

Saliidzinot ar Grobinjas katliem i daargaaks, bet saliidzinot ar dazhaadaam ildegshanas kraasniim, leetaaks, vienkaarshaaks un praktiskaaks

Jans

grmh. ja deg no augshas, vai piemetot papildus kurinaamo nenokuraas arii pats piemeteejs?

lielaakajaa daljaa normaalu kraashnju var kurinaat visu peec kaartas, tas te visi moderien europeismi saplok, ieraugot kaut ko no mezha utt: >

bet nu interesanti - tie 520 ir par 20kw modeli?

kur dabuut kontaktus taadam portatiivajam gateriitim?

buutu par ko parunaat: )

janis

Sveiks!

Uzreiz taa nepateikshu, bet kad es Ikshkjilee zvaniiju uz gateri un intereseejos par iespeeju sazaagjeet savus kokus, vinji pashi uzreiz piedaavaaja, ka varot atbraukt arii pie manis, lai liek reizi nav jaavadaa. Kaut ko runaaja par lentes zaagji.

Jans

Gaisa padevei no augshas bija pieriikota speciaala caurule, kas kurinaamajam plokot laizhas tam liidzi, nonjemot nost to cauruli un attieciigi arii gaisa padevi, ruchka aarpusee, liesmas arii apdziest.

Kaa vinji apgalvoja, tad varot izkurinaat kraasni liidz pusei, piemest atkal pilnu (nu ja ir taada vajadziiba piem. vakaraa) un no jauna aizkurinaat augshaa, tas vidus pats bez gaisa nodziest.

Visticamaak ka 520 bij par 20KW

Jans

nja. nuhvz, kaut kaadu 18kw bullerjaani var dabuut par 360ls (ar stiklu: > ) taaka - jaaskataas/jaapeeta: ). . . .

--

Rich

Re ku links www.rudesta.lt , skatiities zem sadaļas Gamyba

Vispar tiiri labi var saprats ko shie raksta

Jans

Jaunākais forumā