maaja un dziivoklis =>>>Girtam

nu luuk viens sapraatiigs vaards par maajas un dziivokla attieciibaam

vai taas izmaksas ir "turn key" variantaa?

UN ja veel ir gaaze un piebraucamie celji vai ielas tad tas ir n-reizes labaak par jebkuru dziivokli un 100m2 (iesaakumam) maksaas veel leetaak.

a/

Re: maaja un dziivoklis =>>>Girtam

Jap, cenaa bija iekshaa arii kur tapetes, kur kraasojamaa siena, virtuvee arii fliizes gar sienu un arii apsildaamaa virtuves fliizu grida. Viss izkraasots kraasaas pec manas izveeles. Mees tikai peec tam iepirkaam apgaismes kjermenjus spuldziishu vietaa un aizkarstangas un aizkarus.

Protams, var sadaardzinaat zeme visu pasaakumu, bet nevajag jau pirkt pa tirgus cenu peec sludinaajumiem. Ja pats atrod veel zemi pa tiesho no tantinjas: ), tad ir uuberkruti: ), piemeeram, zeme bija Kekavaa pie

Daugavas pretii Doles salas muzejam pa 10$ kvadraataa: )))

Un labajaa pusee skatoties uz Daugavu HESa valnis. . thanks. . . : -)

Negribeetu es tur dziivot: -)

Artis

Kaarteejais runataajs, kas nav redeejis uz vietas. Atbrauc ciemos un paraadi man ar irkstu, kur tur var redzeet HESu? Es laikam akls esmu, jo neredzu: ))

Nu nu. . . sasapeejies jautaajums, ka tik asi reagjeejam? ? ? ?

: -)

Neuztver visu tik tieshi. . nau jau obligati jaaredz. . . Doles salas galaa ar ir mega skaista un forsha vieta kur dziivot, tachu kad esmu tur man vienmeer licies taa biku. . . nu ne taa kaa vajag. . tipa ka tas hess tur ir neredzu, bet zinu ka ir. . . . njems kaads slimaaks teels un uzlaidiis kautko. . .

panesiisies uudentinjsh. . .

Ai nu mok man vienkaarshi paranoja. . . . : -)

Artis p. s. No udens nebaidos. . . ibo ar udenssportu nodarbojos: -)

vai tajaa rajonaa apdroshinaataaji neprasa 2-3x lielaaku apmaksu kaa citur?

jo ja dambis iet pa gaisu, tad visus Doles salas un apkaartnes ieziemieshus ieskalo pa taisno juuraa.

tas skaitaas palielinaataa dabas riska rajons, vai taa tomeer nav?

a.

Nu shito variantu veel padomju laikos GeO bij apspeeleejis (faaters, kursh bija otrais cilveeks Ogres rajonaa, respektiivi pirmaa cilveeka shoferis: -) staastija) ka ja shitaads variants notiek tad arii pus Riigu nones nah! A vislabaakais variants ja uzlaidz gaisaa Aizkraikles HESu. Tad vilnis nones arii Kjeguma tas savukaart Riigas.

Un teiksim Ogree virs uudens paliek tikai

Izpildkomitejas un skolas kalns.

N.

Re: maaja un dziivoklis =>>

jaa taa vareetu buut!

naakoshajiem 100 gadiem jaaiegaadaajas iipashumi tikai latvijas augstienees, jo pretii naaks juura un tad taa shaize buus visapkaart.

jaacer, ka bin_laadinji apkaart nelidos un Aizkraukli neizgaaziis: )

a/

Maaja aiz vilnlauzha un uz pontoniem jaabuuvee: ))

M.

man skiet, ja tas HESs atsprudis valjaa, tad udentinsh panesisies ne tikai pie Doles salas bet arii Riigaa. . . : )

Kaut kad labu laiku atpakal Dienaa par sho teemu bija raksts un tur bija orientejosi sads minejums.

Ta ka, perciet dzivoklus/zemi Salaspilii un talak uz Ogres pusi, bet ne parak tuvu Kegumam; -)

k.

Re[2]: maaja un dziivoklis =>>>Girtam

Vnk tu esi maajas jau pa tumsu, un no riita uz darbu skrien, kad veel tumshs. LAi krediitu atmaksaatu jaastraadaa. Vot i nevar redzeet valni pa tumsu.

M, spamo; )

Re[2]: maaja un dziivoklis =>>>Girtam

> Nu shito variantu veel padomju laikos GeO bij apspeeleejis

hmm, varbuut tas buutu labs veids kaa beerniem staburagu paraadiit. . .

m

RE: Re[2]: maaja un dziivoklis =>>>Girtam

Sveiki!

No saakuma paseerfot, Staburags peec tam : -)

Pie jebkura hesa dambja avaarijas Riigaa vilnis ~8m (no taa pasha pad. laiku GO) un njemot veeraa Baltkrievu ieceres buuveet jaunus hesus, izredzes pieaug

Jans, nenopircis zemi Doles salaa, kalj plaanus kaa pamest Riigu : -)

vai tos muusu HESus kaads apsargaa vispaar?

kaads sadzeeries aazis iemetiis granaatu un TV tornis iespraudiisies ar galotni salu tilta balstaa: )

laikam jaasaak bidiities tuvaak Vidzemei vai Latgalei a/

Sveiki!

Kau ko jau sargaa, vismaz sargbuudas tiltiem galos ir un pa vasaru iekshaa ar kaadi seedeeja

Lasiiju, ka okeaanu un juuras maksimaalajaa liimenja celshanaas prognozee Latvijaa buushot Vidzeme, Latgale un Kurzemes salu arhipelaags : -)

Bija pat bilde Dienaa pirms daudziem gadiem

Jans

Mums jau to nepiedzīvot. Tākā nav ko uztraukties. : )

Bet HESa sprādzināšana - pilnīgi reāli.

Latgalē arī bīstami dzīvot - Krievija, NATO robeža. : )

Secinājumi. . . .

--

Imants ada DRUIDOS

Jaunākais forumā