iires tiesiibas

Sveiki,

varbuut kaadam ir info. . .

buutu nepiecieshams paarmitinaat tanti.

atieciigi vajag iegadaaties iires tiesiibas uz kaadu 1 istabas dziivokli kaut kur Riigaa, nomalee, maskachkaa vai nu kur leetaak: )

WC var buut koridoraa, siltais uudens nav obligaati.

Uz to pasaakumu negribas teereet vairaak par kaadiem 800Ls

Ja var veel leetaak, ideaali.

janis

9453309

Re: iires tiesiibas +jautaajums

Ja jau te visi runaa par "iires tiesiibaam" es arii uzjautaashu:

kaa tur ir -> iires tiesiibas teiksim uz 20 gadiem, tas noziimee es izmantoju (lietoju) telpu 20 gadus maksaajot visus tekoshos izdevumus un peec tam atdodu iipashniekam. BET kaa ir ar uztureeshanu un remontiem un apkopi (tipa tehnisko), kurs veic sho darbu dalju?

TIA a/

A kaa vienosies ar iipashnieku, taa arii buus. Galvenais - zemesgraamataa sho liigumu ieregjistreet. Peec tam dziivo tik nost, kaa tik vien var vienoties.

Savi +, un savi - ir.

sp, neko sliktu taadaa pasaakumaa vairs nesakata: )

jautaajums ir par to - > kaada fishka ir iipashniekam, dot tiesiibas uz teiksim 20 gadiem? peec 20 gadiem tas iipashums (nu ne katrs protams) varbuut buus taa nolietojies, ka vairs nepaardot, ne?

un peec tam jaaremontee par savu naudu.

es nemaz nerunaaju par 30-40 gadiem, kur teiksim bloku maajas vispaar var sadaliities fragmentos. . .

es saprotu, ka to dara taa=> atdod tiesiibas par vienreizeeju iemaksu un viss, BET vai var arii buut tipa iires maksa, tad jau taa ir iziireeshana "obichnaja"

sorry, neesmu apguvis sho tematu. .

a/

Jaunākais forumā