Tames plani

Kads var padalities pieredze vai ar paraugiem kaa javeido tame dzivoklim (remontam un labiekartosanai)?

Tipa ir doma pirkt jaunu dzivokli ar "balto" apdari un banka prasa pasam sastadit tami uz kuras pamata tiek pieskirti kredita lidzekli remonta veiksanai. Gari sanaca, bet ceru ka doma ir skaidra: )

Paldies!

A.

RE: Tames plani

Paaicini jebkuru celtniecibas firmu (nu labi, laikam ne Merks utml: )), lai tik taisa. Dabigi, ka jadod saprast, ka labas tames gadijuma vini tiks pie darbina. Tadas taisa pa pliku velti.

maara

Re: Tames plani

Nu taisi tabulu, tjipa

1) materiaala/darba nosaukums

2) vieniibas cena

3) daudzums

4) summa

Beigaas visu sasummee kopaa, un buus tev taame.

Saals tajaa visaa - zinaat, kas tur un cik daudz buus, un cik maksaa. Prasi bankai, cik detalizeeti vajag.

Man, piemeeram, lodzhiju tagad remontee. Vareetu jau tur skaldiit matus, tjipa - deeliishi taadi, deeliishi shitaadi, skruuves, naglas, engjes, stikls, putas. . .

blah blah. . . darbs kaadas 20 stundas. . .

Un var "Lodzhija - 500 x 1 = 500": )

sp, ir arii taames rakstiijis: )

te jaanem veeraa, ka taames sastaadiitaaji to dara ar apreekinu, ka 25-30% ir ielikti "pa virsu" NOTEIKTI.

Stereotips: )

Citi meedz rakstiit reaali, beigaas +10% neparedzeetiem izdevumiem.

Citi meedz, noraadot veikala cenu, veel beigaas PVN pierakstiit klaat, un "sociaalo nodokli", kuru reaali nemaksaas: )))

sp, paarisreizes pabriiniijies par poziicijas "sociaalais nodoklis" iebakstiishanu taamee. . .

jaa Soc. nod. obligaati figuree, tipa Sadaliitaa taame!

bet celtnieki kaa vienmeer "atsit" 25-35 % no summas bez saapeem tikai uz darbu izmaksu "uzpuushanas" reekina (No pieredzes). Taak aja nem krediitu - kura taame ir jaaskataas? lielaakaa vai mazaakaa?

bankai labaak lielaaka, tev mazaaka. . . .

vai otraadi

a/

Nord/LB paprasiija gluzji formaalu papiiriiti, ar zemaakmineetajiem parametriem - lai kopaa sanaak tas cipars, ko vajag. Pusstundaa wordexcelii uzcepu.

Vineta

A taamee vispaar nav jaaskataas: ) Taame ir jaaraada.

Bet principaa piekritu - taames, ko taisa celtnieciibas kantoros, paarsvaraa bankaa iet cauri, un sanaak, ka banka nofinansee remontu.

sp

Man pazinja ar taa izdariija. Pagaaja kaadi 3 meeneshi, un burka paluudza atskaitiities: ))) Tjipa, ja pikja izlietojums neatbilst meerkjim, var jamo prasiit atpakalj. Nemeedz gan bankas taa dariit, bet nu ko var zinaat. . .

Dzheks gan kautkaa runaaja runaaja un sarunaaja ka viss bumbaas: )

sp

Nu man ari interese prieks Nord/LB: )))

Galvena problema ir sastadit daudzmaz tuvu istenibai summu, jo esmu profans celtnieciba! Nepareizi sastadita tame man iegriezis ar to, ka pietruks naudas remontam: (

Varbut kads var rekomendet kamdu "seju", kas bez smauksanas man uztaisitu tami? ? ?

Paldies!

A.

Vai tad bankai der privaatpersonas sastaadiita taame? Agraak imho prasiija likt klaat buuvnieka licenci. . .

Un ar celtniekiem ir taa - nu vismaz ar man zinaamajiem - ja pasaka, ka taame vajadziiga bankai, tad ir viens cipars, taads, kaadu vajag;

reaalie darbi jau notiek peec citas taames, cita cipara.

Un starp citu, nav jau arii taa, ka visi celtnieki nemaksaa sociaalo: )

LL

Sveiks!

Ieveertee www.tamesana.lv

mosh sakariigi?

Jans

Jaunākais forumā