Re: ires tiesiibas
8K Eiro dienaa?
neslikts cipars, es arii taa gribu: )
Ja iire tieshaam ir 1 Ls meenesii, tad neredzu jeegu vispaar to iiri iekaseet - ar maksimaalo pieaugumu tas sanaak 687 Ls 20 gados. Tas kopaa ar 8 k-euro sastaada Ls37, 61 menesii, kas izklausaas smiekliigi maz, pat ja centrs ir Peernavas-Zvaigznju ielas rajons
Ja iire ir domaata Ls1/m2, tad iiree sanaak samaksaat Ls 34365, kas noziimee Ls247 meenesii, kas ir stipri padaudz, ja vien centrs nav vecriiga
Protams, apreekinos nav njemta veeraa inflaacija, tas reaalos skaitljus padariitu mazaakus
Gatis
RE: ires tiesiibas
man bija draugi no dienvidu valstiim, tie citaadi naudu neskaita kaa K dienaa (padomijas laikos rubli, tagad $) tur mineets 8K - par kaadu laiku vai vai metru?
a/
Da vvz. Man domaat, liela dalja jaunieshu, kas manupraat ir potenciaalie 50m2 iireetaaji, 20 gadu laikaa shaa vai taa nonaak liidz staavoklim "gjimene", kur
50m2 ir taa kaa bik pa maz. Daudz interesantaak buutu shaads piedaavaajums 100m2 un vairaak, tad taa ir reaala perspektiiva. Un taa meedz dariit jau tagad.
10% arii ir nu taa. . . no hiperinflaacijas tas anyway neglaabs, a savaadaak tik chakars. A varbuut 10% pa daudz, 5 vajag: ) Un jaapiesaista kautkaadiem aareejiem faktoriem, kas ietekmee to 10% iestaashanos vai neiestaashanos, pie kam abos virzienos. Paredzeet, kas notiek naudas mainjas gadiijumaa. . . liiguma turpinaashanas nosaciijumus. . . vopshem, jakars: )
sp