santehnikas lietas

Varbuut kaads var mani pakonsulteet - ieliku zem sienas liimenja vara trubinjas, lodeeju. L veida savienojumi kraanam, lodeejami vienaa galaa. Slinks buudams un ceriibaa ka naakamaa dienaa naaks kexi un njemsies ar paareejo, iipashi vinjus sienaa nenostiprinaaju, tikai iemuureeju ar rotbandu.

uzskruuveet kraanus it kaa nebij probzas, kaut kusteejaas: > Mozh tomeer vajag paartaisiit, vai nekas iipashi traks tur nedraud? Ierurbu kjiegjelii caurumus un ieliku naglu cauri vieniigi, kas iemuureejaas, lielam kraanam kronshteinu gan kaartiigi pielodeeju.

PpZz

Re: santehnikas lietas

kaut kaa neskaidri bish tev sanaaca: ) naglu ieliki cauri tam pljurkjim saanos esoshajiem caurumiem?

kas iisti kustaas - tas pats pagrieziens?

kaadi keksi naaks & ko njemsies & vai taa siena skaitaas pabaigta?

> kaut kaa neskaidri bish tev sanaaca: )

man taa gadaas: >

Tipa naglu ieliku ausiis un kjegjelii, kustaas pasaakums, jo nav pieskruuveets stingri. Naaks jau keksi gan. Ieskruuveet nebij probleemu un pieljauju, ka nebuus man tur jaaskruuvee vairs nekas. vienreiz kraanu ieskruuvee un viss.

jautaajums, cik tas viss noturiigs naakotnee: >

PpZz

a keksi TA KO DARIIS?

iebreecu piepem ausii; ) nu - ja kustaas, tad noluuziis. tur arii meerfiju nevajag; ) labaak jau iemuuree/ieskruuvee taa, lai nekustaas

ideaali laikam buutu iemuureet viitnes & tad uzskruuveet, bet nu. . . es pats iemuureeju; )

epag. kustaas _stiprinaajums_ vai _kraans- kursh- suudiigi- uzskruuveets_? : )

Jaunākais forumā